Back-To-Work: Nordic Living maakt werk van je bureau

Back-To-Work: Nordic Living maakt werk van je bureau

Na je vakantie terug fluitend aan de slag? Met de hipste bureau-accessoires van Nordic Living bereikt je werkmotivatie ongekende hoogten! Kortom, we hebben weer het ideale excuus gevonden om tal van leuke musthaves te shoppen voor je kantoor of werkplek!

Je spendeert er heel wat tijd, het voelt soms als je tweede thuis en toch besteed je weinig of geen aandacht aan de decoratie van je bureau of atelier. Aangezien je er ettelijke uren doorbrengt, zijn het bureaumeubel zelf en de stoel essentieel: bij PURE Wood Design vind je de stoerste exemplaren uit gerecycleerd steigerhout, oude wagondelen en gekleurd sloophout. Bovendien kan je bij dit Belgisch meubelmerk ook terecht voor een bureau op maat.

Nordic Living zorgt dan weer voor de finishing touch van je werkplek met trendy bureau-accessoires zoals post-its van Hay, een bureaulamp van Zuiver of een opbergrekje van House Doctor. Blankhouten en robuuste materialen in combinatie met pastelkleuren zoals mintgroen zijn momenteel een absolute trend. Voor deze Scandinavisch geïnspireerde stijl ben je aan het juiste adres bij Nordic Living en PURE Wood Design.

Verras jezelf met een mini make-over en beat the back-to-work blues!    

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Over Nordic Living

Nordic Living ontstond vanuit een intense passie voor wonen! In deze webshop vind je een combinatie van pure, zuivere en veelal Scandinavische woonmerken. Merken die zich door zuiverheid, functionaliteit en eenvoud weten te onderscheiden.

Nadat Mascha Beekmans in 2013 samen met haar echtgenoot Hugo startte met een eigen meubelcollectie PURE Wood Design werd het tijd voor een bijpassende lijn van heerlijke woonaccessoires. Het Scandinavisch wonen bleek perfect aan te sluiten op het warme en robuuste hout waar binnen PURE Wood Design mee wordt gewerkt. De collecties van Nordic Living en PURE Wood Design zijn niet alleen online beschikbaar. Ze zijn ook te vinden in Huis 5 in hartje Diest, tegenover de kerk op de Grote Markt.

Nordic Living
Grote Markt 5
3290 Diest