Breng de natuur in huis: insecten als 'macrofotografische' kunstwerkjes

Nordic Living in de wolken met Liljebergs

NL-banners-insecten4.jpg

De populaire ‘greenterior trend’ doet de laatste jaren heel wat huiskamers transformeren naar hippe, groene oases waarbij vooral hangplanten en schattige woestijnplantjes (epiphyten) dé musthaves blijken voor de deco-liefhebber. Met Nordic Living nieuwkomer ‘Liljebergs’ hoef je echter geen groene vingers te hebben om je Scandinavisch interieur die ‘natuurlijke’ uitstraling te geven. Tot voor kort kon je de bontgekleurde vlinders en andere insecten van deze gerenommeerde Zweedse macro-fotograaf enkel spotten in tal van gespecialiseerde boeken maar nu zijn ze dé hoogvlieger voor je interieur!


Nog ergens een kale muur of een wandplankje dat zich wat eenzaam voelt? Neem dan snel een kijkje op woonwebshop Nordic Living want het assortiment wordt uitgebreid met Zweeds interierieurlabel 'Liljebergs’ : deze Pinterest-proof kunstwerkjes zorgen meteen voor een 'beestige' sfeer in de huiskamer. Breng de wondere wereld van vlinders en insecten recht van de tuin naar je leefruimte maar dan zonder dat vervelende gezoem! Door de impressionante techniek van macro-fotografie worden deze beestjes zo gedetailleerd weergegeven dat geluid zowat het enige is wat de ‘echte' insecten onderscheidt van hun geprinte versies.


Het nieuwe interieurmerk van Nordic Living kreeg de naam mee van de Scandinavische fotograaf die het brein is achter deze kleurrijke prints. Göran Liljeberg - al jaren gepassioneerd door natuurfotografie - heeft een oogje op kevers, spinnen, wespen en bijen maar is vooral bezeten van vlinders. Met een enorme precisie gaat hij bijna microscopisch te werk wat zeer gedetailleerde en prachtige foto’s oplevert. Omdat de beelden met hoge kwaliteit pigment-inkt worden gedrukt op mat papier van 200 gram kan je de schoonheid van de beestjes nog lang bewonderen.


Wil je de natuurpracht - die Liljeberghs weet vast te leggen met zijn lens - tot dé blikvanger maken van jouw woonkamer? Geef zijn foto's dan een plekje in een MOEBE frame. Deze minimalistische kaders zijn beschikbaar zijn in zwart, naturel eik of wit. Met MOEBE als ideale habitat voor Liljebergs' deco-pareltjes krijgen wij in elk geval al vlinders in onze buik! 
 

Via deze link vind je al het beeldmateriaal + prijzen van Liljebergs.
 

Als je nog meer informatie zoekt of een ander voorstel hebt, laat me dan gerust iets weten!


Groetjes,
 

Elke
 

 

Elke Hadermann

PR account manager, Global Image PR

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Nordic Living

Nordic Living ontstond vanuit een intense passie voor wonen! In deze webshop vind je een combinatie van pure, zuivere en veelal Scandinavische woonmerken. Merken die zich door zuiverheid, functionaliteit en eenvoud weten te onderscheiden.

Nadat Mascha Beekmans in 2013 samen met haar echtgenoot Hugo startte met een eigen meubelcollectie PURE Wood Design werd het tijd voor een bijpassende lijn van heerlijke woonaccessoires. Het Scandinavisch wonen bleek perfect aan te sluiten op het warme en robuuste hout waar binnen PURE Wood Design mee wordt gewerkt. De collecties van Nordic Living en PURE Wood Design zijn niet alleen online beschikbaar. Ze zijn ook te vinden in Huis 5 in hartje Diest, tegenover de kerk op de Grote Markt.