De it-bag voor wanderlust fashionista’s?

Op reis met Nordic Living: toilettassen van HOP en House Doctor

hd_ss17_ea0306_pi.jpg

Nu de grote vakantie officieel van start is gegaan, hebben velen onder ons nog een reisje op de planning staan. Waar je wanderlust je dit jaar ook brengt, zonder esthetisch verantwoorde toilettas laat Nordic Living je niet naar je droombestemming afreizen! De Belgische webshop vult haar collectie aan met enkele prachtexemplaren die niemand kan weerstaan.

Hoera, geen plastic toilettassen in schreeuwerige kleuren of kinderlijke prints! Nordic Living gaat voor een Scandinavische look met stipjes, fijne streepjes of zachte pastels. De Belgische webshop biedt je enkele topexemplaren aan van House Doctor én ook van een gloednieuw merk in hun assortiment: HouseOfProducts (HOP)!

Dat de eyecatchers van HOP gemaakt zijn van het oersterke Tivek (je kent het wel, van de festivalbandjes), is geen toeval want naast verderlicht, mooi en uitwasbaar is dit materiaal ook bijzonder lief voor het milieu. Dat verlagen van de ecologische voetafdruk is precies waar HOP, een jong bedrijf dat nadenkt over onze wereld en toekomst, enthousiast naar streeft.

Naast dit materiaalgebruik liggen ook de productie en arbeidsomstandigheden hen nauw aan het hart. HOP staat dan ook garant voor fijne, eerlijke accessoires waar je zelf heel blij van wordt maar waarmee je vooral ook anderen een enorme glimlach kan bezorgen. Hun toilettassen zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen, kleuren en dessins.

Bij Nordic Living kan je naast HOP ook de toilettassen, clutches en make-up tasjes van House Doctor op de kop tikken. Of je nu kiest voor zachtblauw, pastel roze of wat stoerder met bruine tinten, deze musthaves maken je badkamer meteen Pinterest-proof. Bovendien kan je de superschattige tasjes ook gebruiken als pennenetui, opberger voor handwerkmaterialen of voor  belangrijke papieren onderweg.  Je vindt ze in meerdere maten terug op de webshop!
 

Beeldmateriaal vind je hier:
http://nordic-living.globalimage.be/media

Als je nog meer info nodig hebt, spulletjes wil uitlenen voor een fotoshoot of interieurvragen hebt voor Nordic Living eigenares Mascha Beekmans, geef me dan zeker een seintje!
 

Groetjes,

Elke

 

Elke Hadermann

PR account manager, Global Image PR

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Nordic Living

Nordic Living ontstond vanuit een intense passie voor wonen! In deze webshop vind je een combinatie van pure, zuivere en veelal Scandinavische woonmerken. Merken die zich door zuiverheid, functionaliteit en eenvoud weten te onderscheiden.

Nadat Mascha Beekmans in 2013 samen met haar echtgenoot Hugo startte met een eigen meubelcollectie PURE Wood Design werd het tijd voor een bijpassende lijn van heerlijke woonaccessoires. Het Scandinavisch wonen bleek perfect aan te sluiten op het warme en robuuste hout waar binnen PURE Wood Design mee wordt gewerkt. De collecties van Nordic Living en PURE Wood Design zijn niet alleen online beschikbaar. Ze zijn ook te vinden in Huis 5 in hartje Diest, tegenover de kerk op de Grote Markt.