Geniet van een zomer in Scandinavische stijl

Nordic Living komt naar buiten met outdoor deco

Scandinavische meubels en interieuraccessoires zijn hot. Met de zomer in aantocht is het dan ook hoog tijd om al dat moois naar buiten te brengen! Nordic Living toont hoe je een trendy leefruimte creëert op je terras of in de tuin.

Veel mensen brengen tijdens warme zomerdagen veel tijd door in hun tuin, op het balkon of op een zonnig dakterras. Binnen zitten is passé: een eigen leefruimte op het terras of in de tuin is de nieuwe norm. Buitenkeukens, buitensalons, … niets is te gek. Aankleden met enkele kussens en wat planten en je bent helemaal mee. Krijg dat relaxte outdoor gevoel door natuurlijke materialen zoals hout en een zacht kleurenpalet door te trekken naar buiten. Bij Nordic Living vind je tal van deco spulletjes om zowel tuin als terras instant summerproof te maken.
 
Een Scandinavische leefkamer inrichten is al snel gebeurd: een tuinset met de juiste tafeldecoratie, eetaccessoires en parasol brengt jou alvast in een zomerse sfeer. Op lange, warme avonden kan je dan weer een vakantiegevoel creëren door verfrissend fruitwater of ijsthee te serveren in een trendy karaf met bijpassende glaasjes.
 
Buiten chillen met je voeten in het gras, luieren in de 'Hee lounge chair' (Hay) of een hangstoel (HK Living) of een boek lezen in je gezellige zithoek met krukjes en kussens: het is allemaal op-en-top Scandinavisch. Het buitenleven gaat ook na zonsondergang door. Met bulbsnoeren, lampionnen, waxinelichthouders en fakkels geniet je van een gezellige sfeer op het terras tijdens zwoele zomeravonden.
 
Hét must-have item voor de komende maanden? Een buitenhaard of -kachel. Zo kom je helemaal tot rust in de tuin of op het dakterras tijdens frisse avonden. 

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Margot De Palmeneire PR account manager, Global Image PR
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Margot De Palmeneire PR account manager, Global Image PR
Over Nordic Living

Nordic Living ontstond vanuit een intense passie voor wonen! In deze webshop vind je een combinatie van pure, zuivere en veelal Scandinavische woonmerken. Merken die zich door zuiverheid, functionaliteit en eenvoud weten te onderscheiden.

Nadat Mascha Beekmans in 2013 samen met haar echtgenoot Hugo startte met een eigen meubelcollectie PURE Wood Design werd het tijd voor een bijpassende lijn van heerlijke woonaccessoires. Het Scandinavisch wonen bleek perfect aan te sluiten op het warme en robuuste hout waar binnen PURE Wood Design mee wordt gewerkt. De collecties van Nordic Living en PURE Wood Design zijn niet alleen online beschikbaar. Ze zijn ook te vinden in Huis 5 in hartje Diest, tegenover de kerk op de Grote Markt.

Nordic Living
Grote Markt 5
3290 Diest