Groen blaadje scoren voor je interieur

Woonwebwinkel Nordic Living haalt buiten naar binnen

Lange, krullende takken in een elegante vaas of schattige vetplantjes naast cactussen in een stoere (was)zak? Wie geen groene vingers heeft, kan ook valsspelen met op de natuur geïnspireerde interieuraccessoires van Nordic Living. Bovendien kan je je terras of tuin al lenteproof maken met de nieuwe buitencollectie van PURE Wood Design!

Leef alvast stiekem toe naar het voorjaar met je ‘greenterior’ en haal buiten naar binnen. Groen is immers de nieuwe interieurtrend van 2016. Geen talent om iets in leven te houden? (jawel, zelfs cactussen zijn te moeilijk voor sommigen onder ons) Dan biedt Nordic Living een ruim assortiment prachtige takken die niet van echte te onderscheiden zijn!

De natuur is ook terug te vinden op tal van hippe deco-accessoires zoals waxinelichthouders en servies van HK Living, House Doctor of DesignLetter. Of wat dacht je van kussens met bloemen-en bladerenprints? Ook de muren krijgen een groene toets met insecten die pronken op vintage posters uit rauw katoen. 

Wil je ook je tuin alvast klaarmaken voor het voorjaar? Geen probleem: met de nieuwe buitencollectie van PURE Wood Design richt je jouw terras in voor de eerste zonnige buitenlunch. De collectie bestaat uit een verfijnde serie tafels gemaakt van gerecycleerd steigerhout en stalen onderstellen in uiteenlopende kleuren. Kenmerkend zijn de verweerde, warme houttinten in combinatie met strak en koel staal. De tafels zijn te verkrijgen in lengtes tot 450 cm!

Prijs buitentafel Brandal Outdoor: 180 x 80: 800 euro
Prijs buitentafel Arendal Outdoor: 180 x 86: 630 euro

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Over Nordic Living

Nordic Living ontstond vanuit een intense passie voor wonen! In deze webshop vind je een combinatie van pure, zuivere en veelal Scandinavische woonmerken. Merken die zich door zuiverheid, functionaliteit en eenvoud weten te onderscheiden.

Nadat Mascha Beekmans in 2013 samen met haar echtgenoot Hugo startte met een eigen meubelcollectie PURE Wood Design werd het tijd voor een bijpassende lijn van heerlijke woonaccessoires. Het Scandinavisch wonen bleek perfect aan te sluiten op het warme en robuuste hout waar binnen PURE Wood Design mee wordt gewerkt. De collecties van Nordic Living en PURE Wood Design zijn niet alleen online beschikbaar. Ze zijn ook te vinden in Huis 5 in hartje Diest, tegenover de kerk op de Grote Markt.

Nordic Living
Grote Markt 5
3290 Diest