L'exotique, c'est chique

L'exotique, c'est chique

Het Hoge Noorden goes tropical

Baal je van het typisch Belgisch zomerweer? Zorg dan voor wat tropische sfeer in huis!

Geef je Scandinavisch interieur - gekenmerkt door minimalisme en zwart-wit contrasten - een exotische toets met trendy accessoires in kaki of riet of ga voor een florale touch met prints van palmbladeren. De gloednieuwe collecties van HK Living en Bloomingville kunnen nu al besteld worden op de Belgische woonwebshop Nordic Living!
Om je huis zo snel mogelijk die tropische vibes te bezorgen, organiseert Nordic Living speciaal een voorverkoop van deze gloednieuwe collectie! Levering is mogelijk vanaf september.

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Over Nordic Living

Nordic Living ontstond vanuit een intense passie voor wonen! In deze webshop vind je een combinatie van pure, zuivere en veelal Scandinavische woonmerken. Merken die zich door zuiverheid, functionaliteit en eenvoud weten te onderscheiden.

Nadat Mascha Beekmans in 2013 samen met haar echtgenoot Hugo startte met een eigen meubelcollectie PURE Wood Design werd het tijd voor een bijpassende lijn van heerlijke woonaccessoires. Het Scandinavisch wonen bleek perfect aan te sluiten op het warme en robuuste hout waar binnen PURE Wood Design mee wordt gewerkt. De collecties van Nordic Living en PURE Wood Design zijn niet alleen online beschikbaar. Ze zijn ook te vinden in Huis 5 in hartje Diest, tegenover de kerk op de Grote Markt.

Nordic Living
Grote Markt 5
3290 Diest