Nordic Living is pulling the STRINGs from now on!

Op zoek naar een modulair kastensysteem van de bovenste plank?

HR-zand.jpg

Laat je niet meer op de kast jagen door alle rommel en word zelf ontwerper van een opbergsysteem dat je aanpast en uitbreidt naar je wensen van dat moment. Van boekenkast tot plantenrek, van tv-meubel tot schoenenkast en van een studentenkamer tot gezinswoning! Woonwebshop Nordic Living voegt met String dé grondlegger van het moderne Scandinavische design toe aan haar assortiment.
 

In 1949 legde de Zweedse architect Nils Strinning de eerste hand aan dit flexibel kastensysteem. String is een minimalistisch ontwerp met zijpanelen en planken dat in alle richtingen uit te breiden en aan te passen is. Omdat het een modulair systeem betreft is het praktisch in transport en zeer eenvoudig zelf te monteren. In de afgelopen 60 jaar werd String een wereldwijd succes en heeft het zijn gamma verrijkt met verschillende kleuren, materialen, modellen en mogelijkheden.

Aangezien de afmetingen vast staan, is de kast al die tijd aanpasbaar gebleven. Enorm sterk want op deze manier blijf je je kast ‘customizen’ en uitbreiden naar je wensen van dat moment. Hoe groot of klein je ruimte ook is, met String sla je de plank nooit mis! En omdat String tijdloos is, groeit het met je mee. Van studentenkamer tot gezinswoning en van zolderkamer tot luxe appartement! Het is eenvoudig te demonteren en op je nieuwe plek weer in elkaar te zetten.

String is méér dan een kast. Je kunt er diverse elementen aan toevoegen waardoor het een volwaardige, praktische werkplek wordt. Of juist een dressoir. Of tijdschriftenrek. Van boekenkast tot plantenrek en van tv-meubel tot schoenenkast, met String kun je letterlijk alle kanten uit!

Het eerste ontwerp binnen String, waren de String Pockets, en nog steeds een zeer gewild onderdeel van String. Deze multifunctionele wandkastjes, bestaande uit twee korte zijpanelen en 3 planken.  Het String system is de grote broer van de String Pockets en de String Grids zijn de laatste toevoeging in de rij. Deze mooie wandrekjes zorgen samen met de ‘Organizers’ rekjes voor een opgeruimd huis.  De rekjes passen op zowel de GridsPockets als het String System en zijn net als de Grids verkrijgbaar in zwart, wit en grijs.
 

Lifestyle beelden en packshots, vind je hier!
 

Als je graag meer info wil, geef me dan gersut een seintje.
 

Groetjes,
 

Elke

Elke Hadermann

PR account manager, Global Image PR

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Nordic Living

Nordic Living ontstond vanuit een intense passie voor wonen! In deze webshop vind je een combinatie van pure, zuivere en veelal Scandinavische woonmerken. Merken die zich door zuiverheid, functionaliteit en eenvoud weten te onderscheiden.

Nadat Mascha Beekmans in 2013 samen met haar echtgenoot Hugo startte met een eigen meubelcollectie PURE Wood Design werd het tijd voor een bijpassende lijn van heerlijke woonaccessoires. Het Scandinavisch wonen bleek perfect aan te sluiten op het warme en robuuste hout waar binnen PURE Wood Design mee wordt gewerkt. De collecties van Nordic Living en PURE Wood Design zijn niet alleen online beschikbaar. Ze zijn ook te vinden in Huis 5 in hartje Diest, tegenover de kerk op de Grote Markt.