“On your mark: Get set, GO-LD!”

Ontdek in een notendop de interieur do’s en don’ts van 2017!

Een nieuw jaar gaat zoals altijd gepaard met nieuwe trends. In 2017 ligt de nadruk op een onafgewerkte, ruwe maar vooral duurzame inrichting. Laat je inspireren door onze verdere tips & tricks of maak jouw interieur alvast designproof met de Goldmark salontafel van PURE Wood Design!

Exit koper, Enter gold!

Koperkleurige accenten moeten in 2017 plaats ruimen voor ‘golden’ interieurtoetsen. Less is in dit geval zeker more: probeer te werken met subtiele goudtinten en combineer deze met andere kleuren zoals donkergroen, wit of poeder roze. Op vlak van materialen is hout alvast een perfecte match. Door beiden te combineren creëer je ook een extra cosy look & feel.

Focus Op Sustainable

Dé rode draad binnen de interieurtrends van 2017 slaat terug op het duurzaam karakter van de materialen. Verspil dus zo weinig mogelijk geld aan namaakaccessoires, en investeer in pure materialen zoals marmercomposiet, kurk of gerecycleerd hout. Er kan nu eenmaal niets tippen aan het echte werk.

Voor wie het interieurbudget dit jaar wat beperkter is maar zijn/haar woning toch een ecologische touch wil meegeven, kan alvast beginnen met de leefruimte(s) van meer groen te voorzien. Hier geldt dan weer het principe: the more the merrier! Het plantenjachtseizoen is bij deze dan ook officieel geopend!

Must Have Goldmark

Alle hierboven beschreven trends luiden de comeback in van de industriële interieurstijl anno 2017. Denk: ruwe en ongepolijste materialen, ruimtes die toch een tikkeltje onafgewerkt lijken, neutrale tinten en het gebruik van houten en metalen oppervlakken.

Deze kenmerken worden alvast perfect samengevat in de Goldmark salontafel van PURE Wood Design! In zijn golden coating is het dan ook een musthave accessoire voor alle 'interioristas' onder jullie. Ben je toch niet zo’n trendhopper? Geen probleem, je hebt namelijk de mogelijkheid het basisontwerp van andere materialen te voorzien. Je kan bijvoorbeeld gerust kiezen voor een ruwstalen onderframe of een wit matte poedercoating. Ook de afmeting van de bijzettafel is volledig zelf te bepalen. Your interior wish is their command! Meer informatie over de Goldmark salontafel vind je via deze link.​ 

Wil je de Goldmark salontafel of een ander product van PURE Wood design uitlenen voor een fotoshoot of gebruiken in een tv-programma, laat me dan zeker iets weten!

Wie nog meer wil te weten komen over de nieuwe interieurtrends, kan contact opnemen met Mascha BeekmansPURE Wood designer & eigenares van de Belgische woonwebshop Nordic Living
Geef me een seintje als je haar enkele vragen wil stellen in kader van een interieur artikel/reportage of blogpost en ik bezorg je meteen haar telefoonnummer. 

 

Groetjes en tot snel!
 

Elke

Elke Hadermann

PR account manager, Global Image PR

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Nordic Living

Nordic Living ontstond vanuit een intense passie voor wonen! In deze webshop vind je een combinatie van pure, zuivere en veelal Scandinavische woonmerken. Merken die zich door zuiverheid, functionaliteit en eenvoud weten te onderscheiden.

Nadat Mascha Beekmans in 2013 samen met haar echtgenoot Hugo startte met een eigen meubelcollectie PURE Wood Design werd het tijd voor een bijpassende lijn van heerlijke woonaccessoires. Het Scandinavisch wonen bleek perfect aan te sluiten op het warme en robuuste hout waar binnen PURE Wood Design mee wordt gewerkt. De collecties van Nordic Living en PURE Wood Design zijn niet alleen online beschikbaar. Ze zijn ook te vinden in Huis 5 in hartje Diest, tegenover de kerk op de Grote Markt.