Online shoppen in hogere sferen

Online shoppen in hogere sferen

Nordic Living haalt de zuiver Scandinavische interieurstijl naar België met een webshop en woonwinkel in Diest. Van Deense design letters tot solide scheepshouten tafels: ze hebben alles in huis om een pure woonsfeer te creëren. 

Ben jij iemand die een kerstboom van washi tape verkiest boven al dat gedoe met die dennennaalden? Je bent niet de enige! Steeds meer mensen stappen af van het klassieke rood en groen om hun huis tijdens de feestdagen te versieren. Bovendien gaan doe-het-zelf-versierders steeds vaker online op zoek naar de origineelste decoratie. Nordic Living is zo'n webshop met een ruim aanbod aan smaakvolle woonaccessoires en tafeldecoratie.

ZUIVER tripod lampen, theelichtjes van House Doctor, houten broodplanken van HK Living en prettig gestoorde posters van One Must Dash gaan er als zoete broodjes over de toonbank. Je vindt er lampen van koper en messing, de kleuren dit najaar. Verschillende materialen, stoftexturen en prints worden naar hartenlust door elkaar gebruikt. Daarnaast is er een duidelijke trend met natuur kleuren. Hout met zwart-wit komt vaak terug: een mooie combinatie vanwege de warmte van het hout en de strakke kleurelementen.

Uit het goede hout gesneden
Het Belgisch bedrijf is in 2013 ontstaan vanuit een intense passie voor wonen. Eigenaars Mascha en Hugo Beekmans ontwerpen en realiseren sinds enkele jaren meubels van gerecycleerde houtsoorten. Hun merk PURE Wood Design bevat stijlvolle en kwaliteitsvolle producten. Sobere en functionele ontwerpen vormen de basis, aangevuld met stoer staal in uiteenlopende kleuren en warme houttinten.

PURE Wood Design gebruikt – de naam zegt het zelf - pure materialen: doorleefd, beleefd, belopen en gebruikt …. met karakter én een verhaal. Zo gaan ze aan de slag met gerecycleerd steigerhout, oude wagondelen en gekleurd sloophout uit karakteristieke gebouwen. Met deze materialen worden bijzondere en stijlvolle binnen- en buitenmeubelen en woonaccessoires gecreëerd. Alles kan ook op maat gemaakt worden.

Puur Scandinavië
In de praktijk blijkt het warme en robuuste hout waar PURE Wood Design mee werkt perfect aan te sluiten bij de zuivere en Scandinavische interieurstijl. Deze woonstijl is divers en vernieuwend: pure materialen zonder veel franje vormen de boventoon. Zo kwamen Mascha en Hugo eind 2014 op het idee om, naast een eigen meubelcollectie, ook een lijn fijne woonaccessoires aan te bieden: de woon-webwinkel Nordic Living was geboren.

De missie van Nordic Living: de pure en ruwe Scandinavische woonsfeer tot in België laten komen. In Nederland is deze stijl erg populair, maar bij ons zijn er weinig winkels zoals Nordic Living. Ook Duitsland wordt voor hen een belangrijke afzetmarkt binnenkort.

Functionaliteit & eenvoud
Van design letters tot industriële tafels: in de webshop van Nordic Living vind je een combinatie van merken die zich door zuiverheid, functionaliteit en eenvoud weten te onderscheiden: Design Letters, G&K, Hay, HK Living, House Doctor, Leitmotiv, OYOY, One Must Dash, NUD, Present time en Zuiver. Samen vormen ze een mooi aanbod, van heel stoere woonaccessoires tot fragiel glaswerk en zacht gekleurde kussens met geometrische patronen. 

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Margot De Palmeneire PR account manager, Global Image PR
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Margot De Palmeneire PR account manager, Global Image PR
Over Nordic Living

Nordic Living ontstond vanuit een intense passie voor wonen! In deze webshop vind je een combinatie van pure, zuivere en veelal Scandinavische woonmerken. Merken die zich door zuiverheid, functionaliteit en eenvoud weten te onderscheiden.

Nadat Mascha Beekmans in 2013 samen met haar echtgenoot Hugo startte met een eigen meubelcollectie PURE Wood Design werd het tijd voor een bijpassende lijn van heerlijke woonaccessoires. Het Scandinavisch wonen bleek perfect aan te sluiten op het warme en robuuste hout waar binnen PURE Wood Design mee wordt gewerkt. De collecties van Nordic Living en PURE Wood Design zijn niet alleen online beschikbaar. Ze zijn ook te vinden in Huis 5 in hartje Diest, tegenover de kerk op de Grote Markt.

Nordic Living
Grote Markt 5
3290 Diest