Persbericht Nordic Living: De allerleukste kerstcadeautjes voor ieders budget!

HD_AW16_v126_332_CW.jpg

Speciaal voor de feestdagen selecteert de Belgische woonwebwinkel Nordic Living enkele interieurpareltjes onder de 25 euro of 50 euro. Ook voor de luxepaardjes hebben we originele cadeautips! Uiteraard allemaal even strak en minimalistisch, zoals het hoort bij design uit het hoge noorden. De snelle levering en het mooie papiertje errond krijg je er gratis bij. Merry Christmas! 

Elke Hadermann

PR account manager, Global Image PR

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Nordic Living

Nordic Living ontstond vanuit een intense passie voor wonen! In deze webshop vind je een combinatie van pure, zuivere en veelal Scandinavische woonmerken. Merken die zich door zuiverheid, functionaliteit en eenvoud weten te onderscheiden.

Nadat Mascha Beekmans in 2013 samen met haar echtgenoot Hugo startte met een eigen meubelcollectie PURE Wood Design werd het tijd voor een bijpassende lijn van heerlijke woonaccessoires. Het Scandinavisch wonen bleek perfect aan te sluiten op het warme en robuuste hout waar binnen PURE Wood Design mee wordt gewerkt. De collecties van Nordic Living en PURE Wood Design zijn niet alleen online beschikbaar. Ze zijn ook te vinden in Huis 5 in hartje Diest, tegenover de kerk op de Grote Markt.