Pimp je keuken met een tegelsticker

Ooit al gehoord van een tegelsticker?  Met dit straf staaltje topcreativiteit uit Denemarken geef je je badkamer-of keukenmuur een compleet andere look!

Tile Junkie ziet tegelwanden als een blank canvas met massa’s potentieel. Daarom creëerde het label samen met ontwerpster Ruth Crone Foster een uitgebreide collectie designstickers om je tegels mee te beplakken.
Pimp één of een aantal tegels met een quote, een leuk patroon of een getekende illustratie voor een unieke, customized muur. Uiteraard kan je de vochtbestendige stickers proper maken met een reinigingsproduct. Wanneer je de stickers beu bent, kan je ze zelf weer gemakkelijk verwijderen zonder lijmresten achter te laten. De transparante achtergrond maakt dat de stickers geschikt zijn op elke kleur tegel. De Deense tegelstickers zijn vanaf nu beschikbaar op de Belgische woonwebwinkel Nordic Living!

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Margot De Palmeneire PR account manager, Global Image PR
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Margot De Palmeneire PR account manager, Global Image PR
Over Nordic Living

Nordic Living ontstond vanuit een intense passie voor wonen! In deze webshop vind je een combinatie van pure, zuivere en veelal Scandinavische woonmerken. Merken die zich door zuiverheid, functionaliteit en eenvoud weten te onderscheiden.

Nadat Mascha Beekmans in 2013 samen met haar echtgenoot Hugo startte met een eigen meubelcollectie PURE Wood Design werd het tijd voor een bijpassende lijn van heerlijke woonaccessoires. Het Scandinavisch wonen bleek perfect aan te sluiten op het warme en robuuste hout waar binnen PURE Wood Design mee wordt gewerkt. De collecties van Nordic Living en PURE Wood Design zijn niet alleen online beschikbaar. Ze zijn ook te vinden in Huis 5 in hartje Diest, tegenover de kerk op de Grote Markt.

Nordic Living
Grote Markt 5
3290 Diest