Tafeltje dekje: er was eens een Scandinavische keukenprinses…

Kitchen Alert! Nordic Living aan tafel met OYOY

Bannerbeeld-oyoy3.jpg

In 2012 toverde Lotte Fynboe, een Deense ‘design fee’ haar ideeën om tot OYOY, een deco-merk dat Scandinavische eenvoud mixt met Japanse Lolita-stijl.  De doorgaans rondvormige en pastelkleurige elementen, alsook de natuurlijke houten materialen zorgen ervoor dat de producten van deze gloednieuwe keukencollectie (nu bij Nordic Living verkrijgbaar!)  in elk interieur passen. En zo leefden de lieflijke Lolita uit Japan en het minimalisme uit Denemarken nog lang en gelukkig in het Scandinavisch sprookje van OYOY.

De populariteit van de OYOY placemats resulteerde in een keukencollectie met niet enkel een uitgebreid assortiment aan tafelmatjes maar ook prachtige vaatdoekjes, handdoekjes voor gasten en grafisch geïnspireerde pannen onderzetters. Sinds dit voorjaar kunnen interieurliefhebbers en ‘esthetisch verantwoorde’ keukenprinsessen terecht bij de Belgische woonwebshop Nordic Living voor deze gloednieuwe musthaves!

“Less is more” is het motto bij het vervaardigen van deze pareltjes en dat zie je! Het mag gezegd worden dat de producten van OYOY over simpele vormen en kleuren beschikken, maar de passie voor kleine details maakt dat de volledige collectie een bijzonder en origineel design heeft. Bovendien maakt de functionaliteit én de hoge kwaliteit OYOY tot een topmerk dat niet mag ontbreken in je keuken.

Naast de keukenaccessoires voegt Nordic Living ook de nieuwe kussencollectie van OYOY toe aan de webshop. Wij zijn alvast helemaal betoverd door de prachtige prints, zachte materialen en bijzondere kleuren. En als interieurprinses verdien jij immers overal in je huis wat van die Scandinavische magie, toch?
 

Klik hier om de beelden van OYOY te downloaden!

Als je nog meer info nodig hebt, spulletjes wil uitlenen voor een fotoshoot of interieurvragen hebt voor Nordic Living eigenares Mascha Beekmans, geef me dan zeker een seintje!
 

Groetjes,

Elke
 

Elke Hadermann

PR account manager, Global Image PR

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Nordic Living

Nordic Living ontstond vanuit een intense passie voor wonen! In deze webshop vind je een combinatie van pure, zuivere en veelal Scandinavische woonmerken. Merken die zich door zuiverheid, functionaliteit en eenvoud weten te onderscheiden.

Nadat Mascha Beekmans in 2013 samen met haar echtgenoot Hugo startte met een eigen meubelcollectie PURE Wood Design werd het tijd voor een bijpassende lijn van heerlijke woonaccessoires. Het Scandinavisch wonen bleek perfect aan te sluiten op het warme en robuuste hout waar binnen PURE Wood Design mee wordt gewerkt. De collecties van Nordic Living en PURE Wood Design zijn niet alleen online beschikbaar. Ze zijn ook te vinden in Huis 5 in hartje Diest, tegenover de kerk op de Grote Markt.