Terug naar de natuur: onthaasten aan de eettafel

Belgisch meubelmerk PURE Wood Design lanceert nieuw ontwerp

We zoeken massaal toenadering tot de natuur om de drukte te ontvluchten. Toevallig geen bos achter je hoek? Breng de natuur dan gewoon in huis. Denk: hout, veel hout…aardewerk, schapenvacht en lichte kleuren voor een sobere, rustgevende en Scandinavische look. Dat de spiksplinternieuwe tafel van Pure Wood Design de naam Flora draagt, is dan ook geen toeval.

‘Digitaal detoxen’ lijkt wel het nieuwe modewoord maar dit realiseren is niet evident. Geen wonder dat een rustgevend interieur met lichte kleuren en warme, natuurlijke materialen zoals steigerhout een trend zijn. PURE Wood Design typeert in elk van zijn designs de natuurlijkheid van het hout en focust op sobere lijnvoering voor een eenvoudig, puur ontwerp. Nieuwkomer Flora (vernoemd naar een plekje in Noorwegen), een prachtige eettafel met houten blad en stalen onderstel, die je naar eigen smaak kan samenstellen, is het perfecte voorbeeld van deze Scandinavische stijl.

Simplistisch, stoer en sober, maar toch chique én bijzonder. Een stevig model met verfijning op de juiste plaatsen. De tafel is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en afwerkingen. Daarnaast kan je ook het stalen onderstel van Flora volledig naar eigen hand zetten: stoer matzwart, ingetogen wit, (anders dan anders) donkergrijs óf juist industrieel met ruwstalen poten. Net zoals alle andere modellen van PURE Wood Design kan je deze tafel dus volledig customizen.  

Wanneer je je woonst een Scandinavisch tintje wil geven is dit hét model bij uitstek om je eetkamer te sieren! Kom helemaal tot rust op de bijpassende Flora zitbank. Bovendien geniet je van een mooie combinatiekorting van maar liefst 10% wanneer je niet alleen je tafel maar ook je stoelen en/of bank bij PURE Wood Design bestelt! Van die gedachte word je helemaal zen, toch? 

Via deze link vind je meer beeldmateriaal: https://nordic-living.globalimage.be/media
Meer informatie over de Flora tafel vind je via deze link.
Prijs vanaf 635€.

Wil je de Flora tafel of een ander product van PURE Wood design uitlenen voor een fotoshoot of gebruiken in een tv-programma, laat me dan zeker iets weten!

Wie nog meer wil te weten komen over nieuwe interieurtrends, kan contact opnemen met Mascha BeekmansPURE Wood designer & eigenares van de Belgische woonwebshop Nordic Living
Geef me een seintje als je haar enkele vragen wil stellen in kader van een interieur artikel/reportage of blogpost en ik bezorg je meteen haar telefoonnummer. 

 

Groetjes en tot snel!
 

Elke

 

Elke Hadermann

PR account manager, Global Image PR

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Nordic Living

Nordic Living ontstond vanuit een intense passie voor wonen! In deze webshop vind je een combinatie van pure, zuivere en veelal Scandinavische woonmerken. Merken die zich door zuiverheid, functionaliteit en eenvoud weten te onderscheiden.

Nadat Mascha Beekmans in 2013 samen met haar echtgenoot Hugo startte met een eigen meubelcollectie PURE Wood Design werd het tijd voor een bijpassende lijn van heerlijke woonaccessoires. Het Scandinavisch wonen bleek perfect aan te sluiten op het warme en robuuste hout waar binnen PURE Wood Design mee wordt gewerkt. De collecties van Nordic Living en PURE Wood Design zijn niet alleen online beschikbaar. Ze zijn ook te vinden in Huis 5 in hartje Diest, tegenover de kerk op de Grote Markt.