Skip to Content
Trend Alert: Seventies vibes vanuit Scandinavië

Trend Alert: Seventies vibes vanuit Scandinavië

Nordic Living... soooo in love with suède

De seventies bepalen dit jaar het modebeeld in kleur, stijl en materiaal. Ook de interieurwereld nestelt zich in warme, aardse tinten en heeft duidelijk een retro-crush als we het aanbod aan vintage spulletjes in jute, rotan en suède bekijken. Zo ontdek je bij Belgische woonwebshop Nordic Living tal van ‘musthaves’ in dit fluweelachtig leer voor een nostalgische én aaibare look.

“Soepel, zacht, vrouwelijk en toch stoer. Suède heeft het allemaal en bovendien is het bijzonder goed te combineren met andere natuurlijke materialen”, zegt Mascha Beekmans van Nordic Living. “Zo matcht daim perfect met glad leer, katoen en breisels in het algemeen.”

De seventies trend staat dus ook voor een suède revival en Nordic Living speelt hier graag op in door haar Scandinavisch geïnspireerd assortiment uit te breiden met een reeks kussens, dienbladen en voorraaddoosjes in daim. “De kussens met ruches vragen om een pronkplaatsje op je sofa, helemaal als je er een combi van maakt met andere hippe deco-accessoires in aardekleuren”, aldus Mascha Beekmans.  

Bekijk en download via deze link het beeldmateriaal: http://nordic-living.globalimage.be/media
Als je nog meer info of extra beelden nodig hebt, geef me dan gerust een seintje!

Groetjes,

Elke 
 

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Over Nordic Living

Nordic Living ontstond vanuit een intense passie voor wonen! In deze webshop vind je een combinatie van pure, zuivere en veelal Scandinavische woonmerken. Merken die zich door zuiverheid, functionaliteit en eenvoud weten te onderscheiden.

Nadat Mascha Beekmans in 2013 samen met haar echtgenoot Hugo startte met een eigen meubelcollectie PURE Wood Design werd het tijd voor een bijpassende lijn van heerlijke woonaccessoires. Het Scandinavisch wonen bleek perfect aan te sluiten op het warme en robuuste hout waar binnen PURE Wood Design mee wordt gewerkt. De collecties van Nordic Living en PURE Wood Design zijn niet alleen online beschikbaar. Ze zijn ook te vinden in Huis 5 in hartje Diest, tegenover de kerk op de Grote Markt.

Nordic Living
Grote Markt 5
3290 Diest